Teinien palsta

9.01.2004

LIHAN SYÖJÄT TÄÄ ON TEILLE

Miks te syötte lihaa? Ettekö tajua että ne eläimet KÄRSII kun niitä syödään! Miltä teistä tuntuis jos joku söis teidän sisäfilettänne bearnaise-kastikkeen ja röstiperunoiden kanssa? Se sattuu meinaan ihan homona, mä oon kokeillu! Sit myöskin tomaatteja sattuu kun ne syödään ja carambola-hedelmiä, mut kaikkee muuta saa syödä! Kandee olla fiksu ajatella omilla aivoillaan ja olla kasvis syöjä!

Jenna

95 Comments:

 • At 4. syyskuuta 2004 klo 21.56, Anonymous Nimetön said…

  Krehem, miten ne voi kärsiä, ne on kuollut. Ne eläimet on tapettu, ettei niiden tarvitsisi kärsiä. Olisiko se parempi, että ne kituisivat kuolemaansa jossain paskasessa lätissä, kuin että ne poistetaan maan päältä kivuttomasti ja äkkiä?

   
 • At 4. syyskuuta 2004 klo 21.57, Blogger Someone said…

  Ai niin, opetelkaa ne "yhdys sanat" joita käytätte, joohan?

   
 • At 4. syyskuuta 2004 klo 22.15, Anonymous Nimetön said…

  Ei ne eläimet siitä kärsi, ne on kuollu jo.
  "Sit myöskin tomaatteja sattuu kun ne syödään ja carambola-hedelmiä, mut kaikkee muuta saa syödä! Kandee olla fiksu ajatella omilla aivoillaan ja olla kasvis syöjä!"
  Öhm, anteeksi vain, mutta ei tomaatteja satu, koska tomaateilla ei ole kipuhermoja. Kannattaa olla fiksu ja ajatella omilla aivoillaan, jos niistä löytyy vähääkään järkeä. Jos kerran eläimiä, eikä tomaatteja tai muita kasviksia saa syödä, mitä sitten itse syöt? Leipää ja kananmunia vai? Jos olet kasvissyöjä, miksei kukaan muukaan saisi syödä tomaatteja? Oletpa typerä.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.13, Anonymous Nimetön said…

  'Yhdys sanat' <3 *pUs*

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.17, Anonymous Nimetön said…

  apinan paNppu on kova aina kuutamolla kun sudet puree neekerin kiveksiä molo korvassa. Molq jänis on kans ajeltu pahvilaivalla. Neekerit on ruskeita aina torstaisin.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.18, Anonymous Nimetön said…

  yhdys sanat <3 halirutistus <3
  allu oot shijjaats u nou ainou...

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.25, Anonymous Nimetön said…

  Ihminen on kehittyt sellaiseksi kun on lihansyöjänä.
  Aivojen kehittyminen nykyselle tasolle vaati liha painoitteista ruokavaliota. Toki kasveilla voidaan korvata osa lihan anti muttei kaikkea. Länsimaissa eläimien lopetus käy nopeasti ilman kitumisia ja eläinten olotkin ovat suhteellisen hyvät. Luonnonsaalistajat, kuten leijonat kiduttavat uhrejaan pitkään ennekuin tappavat sen. Liha on hyvää ja sen syöminen kuuluu osaksi luontoa. Ilman lihasyöjiä luonto olisi epätasapainossa ja romahtaisi lopulta populaatioitten räjähtäessä ja elinympäristöjen hävitessä. Tässä muutama syytä näin alkuun, mieti ensi kerralla ennenkuin auot suutasi.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.31, Blogger JamMuna said…

  Minä vaihdan rehulinjalla sillä sekunnilla kun joku näyttää minulle hyvänmakuisen lihattoman grillimakkaran tai pihvin.

  Kasvissyönti eläinten takia on aivan kuten kettutyttöjen tarhaterrorismi, tyhmien kaupunkilaisnuorien pelleilyä. Ei kyllä maalla tuollaisia laholatvoja kasva.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.33, Anonymous Nimetön said…

  Joo elikkä lihasta saa myös tiettyjä vitamiinejä, kuten B´12, joita ei kasveista saa. sitten kun Jenna -tyttö menee lääkäriin ja sillä havaitaan näissä vitamiineissa puutostiloja niin joudut popsimaan sellaisia tabletteja joiden valmistukseen on tapettu vielä enemmän elukoita kuin lihatiskin tarjonnan tilavuuden suhteessa tappojen määrään. Myös Omega3:sta saa käsittääkseni vain ja ainoastaan kalaruoasta.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.36, Anonymous Nimetön said…

  Mulla kasvaa perunoita taskussa mutta ei niitä satu koska syötän ne goblineille aamulla kello kuus kaksi päivää keskiviikosta etelään

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.38, Anonymous Nimetön said…

  täälä on liisa 14 wee
  minulla jäi nakki pyllyyn
  se on ollut siellä jo kolme päivää
  pitäiskö ehkä mennä lääkäriin?!11!!1

  t. yx waan

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.39, Anonymous Nimetön said…

  Säälin kasvissyöjiä. Heillä ei ole minkäänlaista havaintoa miltä täydellisesti maustettu ja paistettu lehtipihvi maistuu.
  Kasvissyönnillä ei elä pitkään.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.42, Anonymous Nimetön said…

  Näännyt nälkään ennemmin ku syön jotain pupujen ruokaa. Ihmiset ovat lihansyöjiä ja sattuu vaan olemaan mahdollista että voimme syödä kasviksia. Yksi naurettavimmista jutuista on "ruoka ei riitä kaikille jos syödään lihaa". NO VITTU SAA SITÄ RUOHOA VILJELLÄ. Kyllähän ne neekerit siellä kehityismaissa saavatkin ruoka-apua, mutta kun ne työstää niitä lapsia ihan liikaa niin ei niille riitä ruokaa. Jos ihmiset viljelisivät kasviksia niin sitä ruokaa ehkä olisi kaikille tarpeeksi, mutta tuskin sitä Afrikkaan tarpeeksi voitaisi viedä.
  Niin ja aiheeseen taas lihaa on syöty jo miljoona vuotta ja se kuuluu elämän kiertokulkuun, että toisia syödään.
  Mut kai tää oli vaan läppä.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.48, Anonymous Nimetön said…

  Ihmiset ovat sekasyöjiä, ei lihansyöjiä. Aivan kuten siat.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 21.56, Anonymous Nimetön said…

  1. Lihansyöjät on yhdyssana.
  2. Eläimet ei kärsi kun ne on jo tapettu.
  3. Eläimet tapetaan niin että ne ei tajua sitä edes että ne kuolee joten ne ei kärsi lainkaan.
  4. Ihmisten ja eläinten välillä on se ero että vain ihminen on kykenevä järjelliseen ajatteluun. Ja muutenkin toisten ihmisten syönti on kielletty.
  5. Lihasta saa paljon proteiinia yms. tärkeitä hivenaineita joita ihminen tarvitsee ja joita ilman mm. ihmisen iho alkaa halkeilla.
  6. Ja mistä tiedät että se sattuu homona ? Purit ittees käteen ? Eläimet on kuolleet jo, ei niitä satu. Sama jos sää olisit pökertynyt ja joku tulis potkiin sua niin et tietäs mitään.
  7. Miten tomaatti ja carambola eroaa muista hedelmistä?
  8. Ja nimenomaan kannattaa olla fiksu ja ajatella omilla aivoillaan ja myös _Tutkia_ vähän asioita ennenkuin tekee hätäisiä johtopäätöksiä. UTFG (Use the fucking google)! Niin saisit selville että ilman lihaa ei kovin kauaa ihmisen elimistö pysy kasassa ellei sitten syö kaikkea muuta hyvin monipuolisesti.
  9. Kasvissyöjä on yhdyssana

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 22.02, Anonymous Nimetön said…

  BLEES?

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 22.02, Anonymous Nimetön said…

  B12-vitamiinia saisi periaatteessa luonnollisesti kasvisruokavaliolla, mutta nykyaikana elintarvikkeet tuotetaan ylihygienisesti joten tämä maitohappokäymisessä syntyvä bakteeri ei ole siis tarpeeksi saatavilla. Ellei napsi levää ahkerasti. Siksi täytyy tabletteja ottaa silloin tällöin, mutta se ei tee vegaanivaliosta luonnotonta. Ei voi siis väittää että puhtaalla kasvisruokavaliolla ei pärjää. Täytyy vain ottaa selvää mitä pitää syödä ja mitä ei.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 22.03, Anonymous Nimetön said…

  vika maailmassa ei ole se, että lihaa syödään, vaan että sitä syödään liikaa.. liha kuuluu luonnollisena osana ihmisen ravintoon, ja jos sitä käytettäisiin kohtuudella niin lihaa ei tarvitsisi tuottaa niin tehdasmaisesti kuin nykyään, vaan sen lähteeseen voisi suhtautua rakkaudella.. mcdonalds on maailman suurin pihvilihan ostaja, pihvilihaa varten täytyy olla suuret laidunmaat, ja köyhät etelä-amerikkalaiset näkevät siinä tilaisuuden raivata hieman sademetsää ja laittaa sinne nautaeläimiä.. jos jokainen macin asiakas jättäisi joka toisella kerralla sinne menemättä, niin koko macdonaldsin lihantarve puolittuisi, miettikääpä sitä. toiset tykkää pelkästään kasviksista, ei siinä mitään, mutta ei lihansyöntiä tarvitse kenenkään lopettaa, vaan vähentää ainoastaan.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 22.04, Anonymous Nimetön said…

  ... syödäänhän me kasviksia. :p puput syö rehuja ja me pupuja.. eikös se pupujen rehu anna pupuille energiaa ja me saadaan pupupihvien (tai muun lihan syömisestä) energiaa.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 22.06, Anonymous Nimetön said…

  mulla onkin vegaanissa sininen vyö. Mä en vedä mitään mikä langettaa varjon.

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 22.16, Anonymous Nimetön said…

  eipä vissii ollu läppä tääkin ja porukat hilluu niinku olis tosissaa heitetty :D

   
 • At 16. syyskuuta 2004 klo 23.03, Anonymous Nimetön said…

  jepi syön lihaa joka päivä ja eläin on tapettu jotta mulla olis lämmin

   
 • At 17. syyskuuta 2004 klo 12.23, Anonymous Nimetön said…

  Tajuuks vitun pelle et se on luonnon laki et vahvin tappaa heikomman...Ja tietysti syö sen..Ja musta liha on ihan vitusti parempaa kuin joku salaatti kaalikastikkeessa. Ja menes joskus yksin mettään ja näät siellä susia ni syököhän ne sinut ? Hmm...TAITAA SYÖDÄ...

  ELI SYÖ TAI TULE SYÖDYKSI!!!

  Ja eläinkantakin kasvaisi suureksi jos eläimiä ei tapettaisi ja alkaisi kauha ekologinen kamppailu reviireistä ja ruuista. Useat lajit kuolisivat sukupuuttoon.

  Eli älä valita täällä lihan syönnistä!

   
 • At 17. syyskuuta 2004 klo 15.54, Anonymous Nimetön said…

  No pöljät tietenkin se liha syödään ku elukka karsii viela sun käsis tai niin meillä täällä maalla ainakin tehaan..
  -mennaan laitumelle
  -otetaan mukaan veitsi ja haarukka
  -pyydystetaan sopiva lehmä
  -hakataan se maahan ja köytetää (puunuijilla)
  -odotetaan että se herää henkiin (tajuihinsa ei tietenkään kuolleeksi hakata :)
  -ruvetaan syömään
  -aloitetaan jaloista
  -ja kun jokainen on kylläinen maha täynnä
  -poltetaan haavat umpeen
  -jätetään lehmä makaamaan ja käydään välillä syöttämässä.
  -ja seuraavana päivänä uudestaan

  (huom. lihaa leikataan mahdollisimman vähän vahingoa tekemällä esim. syödään nahkaa ja jos vuotaa pahasti verta niin poltetaan haavat umpeen ja jatketaan... kunnes tullaan itse lihaan varotaan erityisesti isoja verisuonia [valtimoita] ettei lehmä vahinkossakaan kuolisi ja siitä sitten on jo vaikeampi syödä kun suurin osa lihasta/lihaksista/ihrasta jne.. on syöty.
  silmät syödään viimeisenä jotta lehmä näkisi mitä tehdään tuodaan iso kokoinen peili sen eteen sitä syödessä vaikka tuskin lehmä tätä tajuaa mutta ainakin se silta tuntuu siihen malliin ne lehmät aina ammuilee. :D)
  siinä oli teille pieni esimerkki miten täällä asiat hoidetaan.

   
 • At 18. syyskuuta 2004 klo 10.31, Anonymous Nimetön said…

  Jaa-a. Kyllä se ihminen on kehittynyt sellaiseksi mitä on lihan ansiosta. Jos alkuisät kun laskeutuivat puista ruohonjuuritasolle eivät olisi alkaneet syömään muita vaan pidättäytyneet kasviksissa niin maailma olisi parempi paikka vain siinä mielessä että ihmiset eivät tekisi tällaisia järjettömiä tekoja kun olisivat apinoiden tasolla.
  Ja lihansyönnistä, kyllähän sitä välillä alkaa ärsyttämään että lihaa tuotetaan ihan liikaa, ties kuinka monta pihviä ehtii pilaantua. Ja jos sitä haluaa vähentää ja pistää enemmän merkitystä niin pistetäänpä immeinen tappamaan elukka oman pihvinsä eteen. Useampi mummo ei varmaan sen jälkeen koskisi mihinkään lihaan.
  Ah, ei minulla lihaa vastaan mikään ole kuitenkaan. Mikäs nyt maistuisi paremmalta kuin marinoitu grillattu pihvi tilliperunoiden kanssa kuumassa kesäsäässä?

  <3

   
 • At 15. lokakuuta 2004 klo 12.58, Anonymous Nimetön said…

  "syökää kanaa" => "imekää munaa"

   
 • At 15. lokakuuta 2004 klo 17.31, Anonymous Nimetön said…

  Joops, mää syön kasvissyöjiä aamupalaksi. Päivällisenä tuoreita kasvissyöjiä, koska niissä on enemmän LIHAA. Iltapalana onkin sitten, yllätys yllätys, kuihtuneita ja vannoutuneita kasvissyöjiä SALAATIN kera. Tunkekaa omat filosofianne tuhkaluukkuun ja kieltäkää eläimiltäkin lihan syönti, jos se tekee maailmastanne yhtään paremman! :P

   
 • At 17. lokakuuta 2004 klo 15.08, Blogger :D:D:D:D said…

  Mul olis 1000 ja 1 tapaa paistaa pihwi! Esim. wokkipannulla tulee tosihyvät VERISET PIHWIT! KANNATTAA KOITTAA!

   
 • At 17. lokakuuta 2004 klo 15.08, Anonymous Nimetön said…

  Mul olis 1000 ja 1 tapaa paistaa pihwi! Esim. wokkipannulla tulee tosihyvät VERISET PIHWIT! KANNATTAA KOITTAA!

   
 • At 20. lokakuuta 2004 klo 3.37, Blogger kauppias said…

  KÄRSIII!!! KÄRSÄÄÄ!!!! Kaikkihan sen tietää, että kärsä on eräänlainen lonkero, eikö?

  Ja koskien kasvissyöntien:

  Mulla on söpimus jänisten kanssa: Mä en syö niiden ruokia, eikä ne juo mun viinoja. Ne paskiaiset ei vaan meinaa ottaa opikseen... Aina kun on kunnolla ryypännyt, niin ei talosta löydy yhtään alkoholia... Ei edes ns. krapulapulloa...
  Joku päivä minä vielä kostan niille jäniksille ja pahasti... Saatanan juopot, perkele...

   
 • At 21. lokakuuta 2004 klo 11.39, Anonymous Nimetön said…

  You can eat the fish cause they don't have feelings
  Something in a way yeh
  mmmm mmm
  something in a way

   
 • At 21. lokakuuta 2004 klo 11.40, Anonymous Nimetön said…

  You can eat the fish cause they don't have feelings
  Something in a way yeh
  mmmm mmm
  something in a way

   
 • At 9. marraskuuta 2004 klo 21.24, Anonymous Nimetön said…

  Miks kasvissyöjät väittää rakastavansa eläimiä vaik ne syö niiden ruuan?

   
 • At 9. marraskuuta 2004 klo 22.19, Anonymous Nimetön said…

  Siis ei jumalauta :D Repesin niin etten oo näin paljo nauranu ikinä. Eläimiä pitää syödä ja niistä ei oo mitään haittaa jos niitä ei syödä koska ihmiset kumminkin on eliöpuun kärjessä, ei ELÄIMET! Jos me ei syötäis niitä ja niitä syntyis kokoajan lisää niin ihmisille ei ois tilaa asuu maapallolla. PLZ aivot käyttöön ja eläimillä ei ole tunteita kun ne on tapettu ja niillä ei ole myöskään samanlaista ajantajua kuin ihmisillä.

   
 • At 9. marraskuuta 2004 klo 22.38, Anonymous Nimetön said…

  Ihminen on eläin niinkuin lehmäkin. Me vain mölisemme eri tavalla.

   
 • At 9. marraskuuta 2004 klo 22.44, Anonymous Nimetön said…

  siis oikeesti mä vihaan sellasii kasvissyöjii jotka valittaa jostain eläinte kärsimyksestä a) On aina ollu että vahvin syö heikomman b) ihmisiä ei olisi olemassa, mukaanlukien sinä, joka tämän kirjotit, jos ihminen ei olisi syönyt eläimiä/riistaa c) useimpiin kastikkeihin ja vastaaviin käytetään aina lihaa? kun liha on kypsennetty siitä otetaan keitinliemi jolla tehdään mm. monia herkullisia kastikkeita, millään tomaatilla ja kurkulla saakin varmaan herkullista ruokaa.

  Eikä se minua kiinnosta jos eläin kärsii, ja tuollainen "miltä teistä tuntuis jos" ei asiat ole näin, ei ihmisiä teurasteta ruoaksi. Ja eikä myöskään kiinnosta jos dippaa johonki margariiniin jotai kurkunpalasii ja nauttii vielä siitä niin ihanpa sama :D makunsa kaikella mutta järki käteen

   
 • At 19. joulukuuta 2004 klo 20.34, Anonymous Nimetön said…

  minut saa syyö kuka uskaltaa!

  haista ite...
  mää oon lihansyöjä ja sille ei voi mitään, mulla on metästyskortti ja haulikko ja sillekkään ette voi mitään
  Niillä saatanan heinillä ei voi tehä muuta ku hyvän nuotion!

   
 • At 19. joulukuuta 2004 klo 21.40, Anonymous Nimetön said…

  Huomaa että teinien palsta :>

   
 • At 19. joulukuuta 2004 klo 22.38, Anonymous Nimetön said…

  Joopa joo..

  On se kumma kun nämä kasvissyöjävouhottajat rupeaa aukomaan naamaansa vääristä asioista.

  Eikö kasvissyöjät ole verrattavissa lihansyöjiin?

  ETKÖ TIEDÄ ETTÄ SIIHEN TOMAATTIIN SATTUU KUN SYÖT SITÄ?

   
 • At 19. joulukuuta 2004 klo 22.41, Anonymous Nimetön said…

  Huomaa myös että melkein kaikki tänne tulevat postaukset
  on feikkejä :>

   
 • At 19. joulukuuta 2004 klo 23.35, Anonymous Nimetön said…

  no lihansyönnistä sen verran
  Jotkut ihmiset pystyvät ihan kevyesti elämään pelkillä kasviksilla, kun jotktu taas eivät pysty. Kaikki eivät ole samanlaisia.
  Mut se on kyllä aika perseestä jos lihansyöntikin menee yli. Tulee villiksi.
  Et kannattaa syödä sitä mikä tuntuu sopivalta.
  Joskus pelkästään vegejä ja joskus pihvi

  Peace

   
 • At 20. joulukuuta 2004 klo 1.45, Anonymous Nimetön said…

  Ihminen tarvitsee kasviksia selvitäkseen. Niistä saa mm. kuituja ja vitamiineja. Lihakin on hyödyllistä, mutta oikealla ruokavaliolla ei välttämätöntä.

  Yhden lihakilon tuottamiseen tarvitaan moninkertainen määrä kasviksia, joten energiaa kuluu enemmän valmistusprosessissa = ei hyväksi planeetalle. Lisäksi eläimet tuottavat ilmakehää saastuttavia kaasuja (CO2, CH4). Kaikki maailman lehmät kasvattavat kasvihuoneilmiötä autoja enemmän. Yleisesti ottaen lihatuotanto ei ole hyväksi luonnolle.

  Jos väitätte, että lihansyönti estää kannan paisumista: suurin osa lihatuotteista tulee farmeilta, joilla kanta on säännösteltyä.

  Teurastaminen on nopea homma, ei ne eläimet siinä kärsi. Ja jos ette ole varmoja, tappakaa eläimenne itse, nopeasti ja kivuttomasti.

  Olen sekaruokainen.

   
 • At 20. joulukuuta 2004 klo 19.49, Anonymous Nimetön said…

  green: We vegetarians love the environment. carnivores are sick freaks.
  Frank: How can vegetarians possibly love the environment.. you keep eating all the fucking plants

  . <-

   
 • At 19. helmikuuta 2005 klo 22.52, Anonymous Nimetön said…

  Pyh mä en syö sitä mitä ruoka syö...

   
 • At 6. huhtikuuta 2005 klo 20.55, Anonymous Nimetön said…

  ei jumaluta HEI HALOO!!! mikä hippi mä sun mielestä oon.. kamalaa.. jos ihmiset söis vaan kasveja niin oltais kaikki jtn vajaa-aivoisia.. ei saatana

   
 • At 12. huhtikuuta 2005 klo 18.05, Anonymous Nimetön said…

  SAATANAN HINTIT!
  Ihminen on pohjimmiltaan lihansyöjä!
  Luonnon kiertokulkuun kuuluu että osa eläimistä syödään! Millainen maailma olis jos kaikki vaan söis ruohoa??? Saatanan kettutyttöhuorat imekää persettä ja syökää lihaa!!!!

   
 • At 3. toukokuuta 2005 klo 20.43, Blogger meeri said…

  kuka vaan saa teh' sitä mitä haluaa....jos joku syö lihaa niin syökööt...ei se siitä kummemaks muutu....

   
 • At 18. toukokuuta 2005 klo 18.34, Anonymous Nimetön said…

  hehe. ihan herahti vesi kielelle nam. Ja mietis nyt kyllä niitä vihanneksiaki sattuu ku niitä popsit. Eli sun teorias mukaan jos ei söisis mitään niin se olisi oikeen. Aika outo oot.

  Ja btw raamattuki hyväksyy sen.

  1. Moos. 1:28 Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet". Et sillain.

   
 • At 15. kesäkuuta 2005 klo 2.11, Anonymous Nimetön said…

  Aika hyvin porukat tarttuu röllipeikkoon, keep up the good work!

   
 • At 15. kesäkuuta 2005 klo 8.17, Anonymous Nimetön said…

  Trollit > all

   
 • At 1. heinäkuuta 2005 klo 17.12, Anonymous Nimetön said…

  ei jumala xD mitä tarkotat tolla mä oon kokeillu?? ne elukat on kuollu jo kuule prkl

   
 • At 10. heinäkuuta 2005 klo 21.06, Anonymous Nimetön said…

  Kasvikset, mitä ne ovat.

   
 • At 30. elokuuta 2005 klo 9.39, Anonymous Nimetön said…

  Ziis niinQ daa! Lihaa pitää niinQ syödä tiäx???!!!11

   
 • At 24. syyskuuta 2005 klo 14.07, Anonymous Nimetön said…

  se ois kivaa..jee

   
 • At 17. lokakuuta 2005 klo 14.24, Anonymous Nimetön said…

  Hei kasvis syöjä homot imettehän te munaakin ja siin on runsaasti lihaa nii miten nyt suupannaan?

   
 • At 8. marraskuuta 2005 klo 19.56, Anonymous Nimetön said…

  MÄ SYÖN AINA HEVOSII JA KOIRIA JA JÄLKKÄRIKS KISSOJA.

   
 • At 2. helmikuuta 2006 klo 13.05, Anonymous Nimetön said…

  -Lisää läskiä pannulle lyön-

   
 • At 12. maaliskuuta 2006 klo 13.48, Anonymous Nimetön said…

  Mistä helvetistä teitä retardeja oikein sikiää :D

   
 • At 29. maaliskuuta 2006 klo 21.32, Anonymous Nimetön said…

  Mie ja miun perhe syyään aina mein liha elävältä, ja varmasti tuorreena. Vasikka tuuaan pöytään karvoineen päivineen ja aletaa veistellä ja raastaa siit vaa. Veihtellä tahi lihakirveellä liha irtuaa palju paremmi. Eikä se elukka kärsi kyl mielestäni yhtää vaikka sätkii viä siin lautasellakki. Näin on jatkunut jo monien sukupolvien ajan ja tulee vielä jatkummaa pitkää.
  ps. elukoilla ei ole tuntoaistia...
  nm. laktoosi-intoleranssi

   
 • At 3. kesäkuuta 2006 klo 12.18, Anonymous Nimetön said…

  ime kullia paskapää syön mitä huvittaa

   
 • At 7. elokuuta 2006 klo 2.28, Anonymous Nimetön said…

  Niitä eläimiä ei kyllä satu mihinkään sen jälkeen kun ne on laitettu lihoiksi eri kokoisiin ja muotoisiin paketteihin.

   
 • At 17. elokuuta 2006 klo 0.24, Anonymous Nimetön said…

  Now this is the story all about how my life got twisted upside down and I'd like to take a minute just sittin right there I'll tell you how I became the prince of a town called Bel-Air

  In West Philadelphia I'm born and raised on a playground is where I've spent the most of my days chilling out, maxing, relaxing all cool and all shooting some b-ball outside of the school when a couple of guys, they were up to no good started making trouble in my neighbourhood I got in one little fight and my mom got scared and said "you're moving with your aunte and uncle in Bel-Air"

  I begged and pleaded with her day after day but she packed my suitcase and sent me on my way she gave me a kiss and then she gave me my ticket I put my walkman on and said I might as well kick it

  First class, yo this is bad, drinking orange juice out of a champagne glass if this's what the people of Bel-Air livin' like, hmm this might be alright!

  I whistled for a cab and when it came near the licensplate said "Fresh" and had a dice in the mirror if anything I could say that this cab was rare but I thought now forget it, go home to Bel-Air

  I pulled up to the house about seven or eight and I yelled to the cabby "Go, home smell you later" looked at my kingdom I was finally there to sit my throne as the prince of Bel-Air

   
 • At 17. elokuuta 2006 klo 21.25, Anonymous Nimetön said…

  HI, I'M GEORGE ZIMMER, FOUNDER AND CEO OF THE MEN'S WEARHOUSE. I'D BEEN HEARING ALOT LATELY ABOUT THE MERITS OF THIS CHUCK NORRIS FELLOW, SO I THOUGHT I'D PAY HIM A VISIT- ZIMMER STYLE. AS I APPROACHED HIS HOUSE, I HEARD A TWIG SNAP BEHIND ME AND THEN OUT OF NOWHERE CAME THE LEG OF THE ONE AND ONLY CHUCK NORRIS. LUCKILY MY REFLEXES WERE TOO FAST FOR HIM. MY MASSIVE MASCULINE MEAT-PIPE BURST FORTH FROM MY FINELY-TAILORED TROUSERS, ENSNARING HIS LEG WITH THE POWER OF A THOUSAND ANACONDAS. HIS ONCE POWERFUL INSTRUMENT OF DEATH THUSLY DESTROYED, HE WAS COMPLETELY POWERLESS. I DECIDED THAT THAT UGLY MUG OF HIS WAS NOT UP TO ZIMMER STANDARDS, SO I DETERMINED TO DELIVER A MAKEOVER HE WOULDN'T SOON FORGET. HE BEGAN TO CRY LIKE A KITTEN UNDER A STEAMROLLER AS MY PULSATING PELVIC PILEDRIVER DELIVERED BLOW AFTER BLOW TO HIS EVER-SOFTENING SKULL. AS I FINISHED OFF MY FLESH-SCULPTURE, I REALIZED THAT I HAD FORMED HIS HEAD INTO THE SHAPE OF DEVIL'S TOWER. THE SHOCK CAUSED ME TO LET FORTH A FLOOD OF CAUSTIC COD CREME THAT BURNED OFF THAT RIDICULOUS STUBBLE HE CALLS A BEARD. HE'S UNCONCIOUS NOW, BUT HE'LL SOON WAKE UP. HE'S GONNA LIKE THE WAY HE LOOKS. I GUARANTEE IT.

   
 • At 28. lokakuuta 2006 klo 1.00, Anonymous Nimetön said…

  Nosiis, eläimet on tapettu sen takia, että me saataisiin syödä lihaa. Pitäisikö niitten antaa kuolla turhaan? Silloinhan juuri eläimet kärsii. Ja ei ne tunne sillon mitään kun me syödään, nehän on jo valmiiksi kuolleita.

   
 • At 12. marraskuuta 2006 klo 22.03, Anonymous Nimetön said…

  öhm. yksi pikku juttuinen sinulle ystäväiseni. jos sä kerran niin rakastat eläimiä nii miks sä syöt niiden ruoat?

   
 • At 1. joulukuuta 2006 klo 20.24, Anonymous Nimetön said…

  Tosimies(tm) syö vain ja ainoastaan lihaa. Raakana.

   
 • At 1. joulukuuta 2006 klo 20.38, Anonymous Nimetön said…

  Tuolla ylempänä oli maininta, että mummot ei söis lihaa, ku joutusivat ite tappamaan pihvinsä. Asia tosin on näin:
  Jopa SINUN mummosi (tai hänen lapsuudessaan) porukat vei sian saunan taakse ja laittoivat lihoiksi... mietipä sitä ;)

   
 • At 3. tammikuuta 2007 klo 3.13, Anonymous Nimetön said…

  Mmmm... lihaa
  teurastetaan kaikki hevoset ja tehää niistä meetwurstia :D
  ja kai niistä kaviosta voi tehä sitä liimaki

  -BiG fAt WhItE gUy-

   
 • At 21. maaliskuuta 2007 klo 20.06, Anonymous Nimetön said…

  Niin Jos joku tappais ne eläimet niin se ois sun rakas mummelisi!!!!

   
 • At 13. huhtikuuta 2007 klo 19.09, Anonymous Nimetön said…

  Saatanan paskanaama ruipelo... Eikö teillä kasvissyöjillä oo aivoi?

   
 • At 17. huhtikuuta 2007 klo 15.59, Anonymous Nimetön said…

  voi vitun lässyn lässy!!1 sulkeudu pimeään komeroon 14 vuodeksi niin näät miltä sun pään sisällä näyttää!11111 lähenki tästä hyvään raflaan syömään koiran häntää!!1

   
 • At 25. huhtikuuta 2007 klo 16.33, Anonymous Nimetön said…

  Hmm no voisihan tuon topikin paremminkin kirjoittaa mutta tuntuu aika hyvältä läpältä blaah hyvät naurut ainakin sain.

   
 • At 6. toukokuuta 2007 klo 15.52, Anonymous Nimetön said…

  voihan niitä eläimiä muutenkin käyttää;) lammas antaa parhaat kyydit:)

   
 • At 11. toukokuuta 2007 klo 1.05, Anonymous Nimetön said…

  Tapa tai tuu tapetuks.. eikai tänne maailmaan kukaan oo mitään "elokuvan hyvää tyyppiä" esittämään? Kyllä täs maailmas sun optiot ei nouse yhtään söit lihaa vai et.. se on yks möykky tätä maailmaa mikä siinä menee sun suusta alas, ja ottaen huomioon että eläimiä ollaan itekki, niin pitäskö sitä kaiken keskenämme sotimisen aikana vielä ehtiä jotaki muita eläimiä säästelemään? Mun puolesta tällänen ihan yleisesti kiva lause että ime persettä uusteini

   
 • At 25. toukokuuta 2007 klo 18.31, Anonymous Nimetön said…

  minä olen lihansyöjä enkä kasviksiin tai hedelmiin ymsp. koske. VEGETARISTIT on pellejä+kaikki muut tuommoiset 'eläimiä ei saa tappaa' mulkut. mitä helvetin väliä jos tappaa eläimiä ruoaksi?? ne on muutenkin aivottomia apinoita joista ei ole mitään hyötyä.. vois käydä tänään teurastamolla hakemassa muutaman kunnon liha leikkeleen :9
  yleensä nämä 'vegetaristit' on vajaita teinejä jotka joutaisivat hirteen. kasvikset/hedelmät laittomiksi!!!

   
 • At 14. kesäkuuta 2007 klo 22.47, Anonymous Nimetön said…

  mut ajattele niitä pupuja jotka vetää jotai salaattii neki kuolee nälkää ku te syötte niitten ruuat

   
 • At 2. syyskuuta 2007 klo 14.29, Anonymous Nimetön said…

  muistakaa että hevosella ratsastaminen on ruoalla leikkimistä

   
 • At 19. marraskuuta 2007 klo 23.04, Anonymous Nimetön said…

  7. Miten tomaatti ja carambola eroaa muista hedelmistä?

  Tuota,... tomaatti ei taida olla hedelmä. Vaan vihannes.

  Älkää ihmiset mesotko niin perkeleesti, läppähän tää vaan on.

   
 • At 14. tammikuuta 2008 klo 15.54, Anonymous Nimetön said…

  NEEKERI

   
 • At 17. tammikuuta 2008 klo 22.01, Anonymous Nimetön said…

  Jenna tyttö 10v tuli valistamaan meille! Kiitos

  -kieli oppi mestari

   
 • At 18. tammikuuta 2008 klo 16.56, Anonymous Nimetön said…

  Hei lutka miltäs luulet että tomaateista tuntuu ku sä menet purasemaan niitä vaikka ne vain on avuttomia eikä voi tappaa kaltaisiasi pikkuhuoria.

   
 • At 20. tammikuuta 2008 klo 22.56, Anonymous Nimetön said…

  Paskiainen!

   
 • At 5. helmikuuta 2008 klo 21.39, Blogger Alcaudón said…

  1. Näille kaikille idiooteille jotka huutavat "ihminen on lihansyöjä", pientä vinkkiä: ihminen ei ole lihansyöjä, vaan sekasyöjä. Jos kirjoitatte jotain, kirjoittakaa edes saatana siitä mistä tiedätte älkääkä puputtako paskaa.

  2. "Tajuuks vitun pelle et se on luonnon laki et vahvin tappaa heikomman...Ja tietysti syö sen.."

  Ihminen ei ole vahvempi(minusta on edelleen säälittävää tappaa toinen "mukaurheasti" ampumalla, joutumatta muuten kuin sattumien kautta vaaraan), mutta älykkäämpi.
  Mitä, jos siis käyttäytyisimme niin kuin älykkäät.

  "Ja menes joskus yksin mettään ja näät siellä susia ni syököhän ne sinut ? Hmm...TAITAA SYÖDÄ..."

  Kuule vitun pelle, ne sudet pakenevat ennemmin kuin syövät sut.

  "Ja eläinkantakin kasvaisi suureksi jos eläimiä ei tapettaisi ja alkaisi kauha ekologinen kamppailu reviireistä ja ruuista. Useat lajit kuolisivat sukupuuttoon."

  Jos näitä mainitsemiasi susia olisi enemmän - ja ne opetettaisiin pelkäämään ihmistä ja eläinten laumoja vartioitaisiin - ne verottaisivat mm. hirvikantaa. Miten luulit ekosysteemin toimineen ennen ihmistä.?
  Plus, kuinkahan monella ruokavalio koostuu metsästetystä safkasta.

  3."siis oikeesti mä vihaan sellasii kasvissyöjii jotka valittaa jostain eläinte kärsimyksestä"

  Ja minä ihmisiä jotka vikisevät kaikille kasvissyöjille koska murto-osa kasvissyöjistä vikisee heille. Tunnistitko itsesi?

  "a) On aina ollu että vahvin syö heikomman"

  Tähän vastasin jo.

  "b) ihmisiä ei olisi olemassa, mukaanlukien sinä, joka tämän kirjotit, jos ihminen ei olisi syönyt eläimiä/riistaa"

  Todennäköistä mutta ei välttämättä lainkaan niin haitallista kuin usein ajatellaan.


  "Eikä se minua kiinnosta jos eläin kärsii, ja tuollainen "miltä
  teistä tuntuis jos" ei asiat ole näin, ei ihmisiä teurasteta ruoaksi."

  Niin, ihmisellä on vitun hieno tapa tappaa kaikki joka on sille vaaraksi tai sulloa ne häkkiin.
  Enkä kyllä ymmärrä, miten ihmisten ruoaksi teurastamattomuus estää sinua käyttämästä aivojasi ja kuvittelemasta.

  4."Saatanan paskanaama ruipelo... Eikö teillä kasvissyöjillä oo aivoi?"

  Eikö sinulla ole aivoja kun et tunnista trollia? Säälittävä.
  Toivottavasti oot trolli.

  5."Millainen maailma olis jos kaikki vaan söis ruohoa???
  Saatanan kettutyttöhuorat imekää persettä ja syökää lihaa!!!!"

  Itseasiassa - kommentti ei yritä tehdä kenestäkään kasvissyöjää, mitä itsekään en ole, mutta tiedoksi tietämättömille - jos kaikki maailman ihmiset ryhtyisivät kasvissyöjiksi, kaikille riittäisi ruoka, sillä eläinten rehun tekoon käytettävä peltopinta-ala + tällä hetkellä viljelysmaana käytettävä riittäisi kasvattamaan ruoat koko maapallon väestölle.
  Ja hyvät päivänjatkot sinullekin, ilmeisen älykäs ihmisyksilö.


  "Huomaa että teinien palsta :>"

  Ainut järkevä kommentti jonka bongasin. Että terve teinit, kasvakaa.

   
 • At 13. heinäkuuta 2008 klo 17.13, Anonymous Nimetön said…

  "Miltä teistä tuntuis jos joku söis teidän sisäfilettänne bearnaise-kastikkeen ja röstiperunoiden kanssa? "

  olisin kovin ilonen tietenkin, mitäs oikeen luulet?
  olisi suuri kunnia päästä syödyksi kalliissa kastikkeessa ja vielä lisukkeen kanssa.

   
 • At 21. maaliskuuta 2009 klo 0.24, Anonymous Nimetön said…

  GOSH!
  siis joo, mut aattele vegetablesejaki!!!! niin et miks sit kasvissyöjä, mä en ite syö mitää.. mut jos haluut tutustuu löydät mut lasikeijust<3

   
 • At 23. syyskuuta 2009 klo 20.01, Anonymous Nimetön said…

  Öhöm .. Iät ja ajat ovat eläimet tappaneet ja syöneet toisiaan. Se, että ei saisi syödä eläimiä tai ylipäätään mitään mikä tuntee kipua sen takia että se olisi "eläinrääkkäystä" on lähes naurettavin puolustus koskaan.
  Tämä juttu missä elämme ja syömme on luonnon kiertokulku.

   
 • At 13. lokakuuta 2009 klo 20.41, Anonymous Nimetön said…

  eläimetkin syö ihmisiä. EKS TAJUU MITEN IHMISET KÄRSIIIIIII? elämä on

   
 • At 5. joulukuuta 2009 klo 22.59, Anonymous Nimetön said…

  eihä me niit elukoi elävänä syödä. oots vähä vitun tyhmä ettet sitä tajuu

   
 • At 5. marraskuuta 2010 klo 2.01, Anonymous Nimetön said…

  Ööö... Tota tähän voin sanoo jotain kivaa, onko mukavaa kun meet kauppaan ja katsot kun eläimet on tapettu turhaan koska kukaan niitä ei syö vai se että ne saa lihastaan edes jonkun näköstä käyttöä???

   
 • At 17. marraskuuta 2010 klo 22.10, Anonymous Nimetön said…

  rölli

   
 • At 24. joulukuuta 2011 klo 3.07, Anonymous Nimetön said…

  Ei se kana taikka kala taikka mikä vaan liha siitä lautaselta henkiin herää vaikka jättäisitkin sen syömättä...

   
 • At 27. maaliskuuta 2013 klo 0.55, Anonymous Nimetön said…

  After its rise in popularity during the 1940s, pizza pie restaurant chains began springing to life all around the country.
  What is it that makes your company or product unique.
  What do you think when a new potential supplier approaches you with
  the selling phrase, "I'm as good as the one you use now".  Feel free to visit my website check this out

   
 • At 8. huhtikuuta 2013 klo 11.10, Anonymous Nimetön said…

  Afterwards, he sent this particular Tres for you to Apollo for any compensation for the Fifty
  Nandies. The benefits of having high thread count sheets is that mills are forced
  to create much finer threads in order to increase the amount of threads
  in a square inch (keeping in mind that they don't also increase the ply). Many Muslims in Europe are first of all Europeans, European by birth, conviction and citizenship AND Muslim by faith. Assemble your guests in teams, set out clues and people to actually talk to. Studies about Egyptians lend itself to activities such as mummy-making,hieroglyphics tablets or Egyptian jewelry.

  Here is my homepage; egyptian newspapers

   
 • At 12. huhtikuuta 2013 klo 7.24, Anonymous Nimetön said…

  This kind of mulch s also more natural looking than other
  mulch choices out there for the delicate look of flower gardens.
  Cypress mulch has organic compounds that are allelopathic.
  Grass clippings are full of nitrogen and break down quickly.  Here is my page; mulching

   
 • At 13. huhtikuuta 2013 klo 8.03, Anonymous Nimetön said…

  Yeast infection cannot be eliminated if only treated with a one-dimensional
  treatment like antibiotics, creams, pills, or detox diets.
  Known by Argentineans as Salta la Linda (Salta the Fair) this bustling city is a fine mix
  of the old and new, where European café culture and fine colonial architecture interacts daily with a central American flair for art and living; creating an ever-changing personality and identity for this entertaining city which, as of yet, has been little altered by the tourism wave.
  Also like many single parents, Sebastiao is hoping to share
  the bills with her former spouse. Barak occurs for one Social gathering in one these kinds of
  gem stones. These lenses are employed for the duration of get in touch with fittings and dispensed to the sufferers
  free of charge of cost.

  My blog; new zealand system government

   

Lähetä kommentti

<< Home